Bijna weg - Reisverslag uit Leersum, Nederland van maaike Luykx - WaarBenJij.nu Bijna weg - Reisverslag uit Leersum, Nederland van maaike Luykx - WaarBenJij.nu

Bijna weg

Door: Maaike / Blauwe

Blijf op de hoogte en volg maaike

11 September 2007 | Nederland, Leersum

Lieve mensen,

Nog één nachtje slapen en dan is het zover. Dan ga ik heerlijk 3 1/2 rondreizen in Australië. Het vliegtuig vertrekt morgen om 14:00 en kom vrijdag Australische tijd om 06:20 aan. Ik ga beginnen in Melbourne en vanuit daar is het allemaal nog een grote verrassing.

Ik zal jullie de komende maanden op de hoogte houden van al mijn spannende avonturen.

28 december ben ik weer terug, maar daar denken we nog lang niet aan. Eerst maar eens even weggaan.

liefs en dikke zoen

• 11 September 2007 - 12:41

Elsie:

lieve mike! superveel plezier daar in aussieland, geniet er van, je hebt het verdiend! ik vond het zondag heel gezellig en als je weer terug bent gaan we meer leuke dingen doen. tot die tijd lees ik gewoon al je spannende verhalen! dikke kus

• 11 September 2007 - 14:04

Pup:

wordt helemaal te gek!!!!

• 11 September 2007 - 14:14

Lieke:

Hai,

Heel veel plezier op je mooie reis! Laat me alle mooie plekjes, lekkere restaurantjes enz.. in Melbourne weten dan ga ik dat allemaal uitproberen in januari!!

Geniet ervan, kus Lieke

• 11 September 2007 - 14:21

Pieter:

Vergeet je rollator met rubsbanden niet!!
    veel plezier!

Zinvolle onderneming
    have fun

• 11 September 2007 - 17:46

Cis:

Gaat hartstikke top worden lieverd,
    gonna follow you on this site!!

Hele dikke kuzz

• 11 September 2007 - 17:56

Hap:

eerst maar eens weggaan lijkt me een nuttige bezigheid, de rest volgt vanzelf! lief, ga je missen, love you!!

kus

• 12 September 2007 - 19:51

Annemarie:

Je zat nog niet in het vliegtuig of je vader had al een ongeluk(je) met de auto; had slagboom niet gezien, krasje/deukje erbij, maakt niet uit, niemand gewond. Ga lekker genieten!

• 17 September 2007 - 16:46

Je Pa:

Hoi Maaike, hoorde goeie berichten van je moeder. ga je weblog bijwerken dan kan ik nog wat meer van je lezen. Hier alles goed en nat. Temp onder 15 graden en grijs. Fijn om weg te zijn. Nu eten: bietjesstampot!!!!!

Hoor van je en dikke zoen. Pap